خوش آمدید .:. امروز: پنج شنبه، 1 آذر 1403

مقاله چاپ شده در مجله قاصد بیمارستان

هومئوپاتی واکسیناسیون در برابر بیماری ها

سوال : معنی کلمه هومئوپاتی چیست وتاریخچه آن را توضیح دهید.

علت مراجعه بیماران به هومئوپاتی که یک روش کل نگر (هولستیک ) محسوب می گردد بیشتر مربوط به طرز تلقی آنها در مورد طبیعی بودن این روش درمانی بر می گردد.بیشتر افراد منشا داروهای هومئوپاتی را گیاهی می دانند و برخی با توجه به مصرف دارو به شکل محلول آن را نوعی آب درمانی فرض می کنند . البته صحیح است که بگوئیم دارو های هومئوپاتی منشا طبیعی دارند و اکثرا از گیاهان (60%) وبه مقدار کمتر از جانوران (20%) کانی ها و مواد مصنوعی و حتی بافت های خود انسان ومیکروب ها (نوسود وسارکود ) به دست می آید.
 متن کامل را بخوانید ... 

 8 مهر 1391      هومیوپاتی      4049 بازدید      نظرات (1)

مواردی که بایستی با پزشگ هومئوپات در میان بگذارید.

آنچه که بیماران بهتر است در زمان مراجعه به یک پزشگ هومئوپات با او در میان بگذارند.

هومئوپاتی مخلوطی ازعلم وهنر مربوط به سلامتی است.هومئوپاتی دارای فلسفه کل گراست که تمامیت شخص را درمان می کند.اولین ویزیت بیمار طولانی و کاملا محرمانه بوده ونیازمند پاسخ های دقیق بیمار جهت ساختن یک تصویر چند بعدی از دارو جهت رسیدن به درمانی دقیق است.بیماران به ظاهر مشابه وهمنام نیازمند داروهای هومئوپاتیک کاملا متفاوتی هستند.آزمایشات بالینی همیشه لازم نیست.
 متن کامل را بخوانید ... 

 8 مهر 1391      هومیوپاتی      7282 بازدید      نظرات (19)

پرهیز ها و نکات مهم حین مصرف دارو های هومئوپاتی

پرهیز ها ونکات مهمی که درهنگام مصرف داروهای هومئوپاتی بایستی مد نظر بیماران باشد

- درمان هومئوپاتی می تواند عملکرد جایگزین طب رایج ویا به صورتی مکمل درمان های معمول و یادر مواردی هم به شکل تسکین بخش عمل نماید.انتخاب شیوه درمان بنابر صلاحدید درمانگر و بر اساس کیفیت وعمق بیماری فرد وسطح سلامتی اش خواهد بود .
 متن کامل را بخوانید ... 

 8 مهر 1391      هومیوپاتی      9000 بازدید      نظرات (0)

تاریخچه هومئوپاتی

تاریخچه هومئوپاتی:

اساس درمانی هومئوپاتی اولین بار توسط بقراط پزشگ یونان باستان ( 350-460 قبل از میلاد ) بیان گردید . او به عنوان پدر علم طب این گونه بیان کرد : " یک بیماری به واسطه عوامل مشابهتولید می گردد و به کارگیری همانند این عوامل بهبودی را به ارمغان خواهد اورد . "

دومین قدم راپزشگ یونانی دیگری به نام گالن ( 130- 200بعد از میلاد ) بزداشت : " درمان طبیعیبه واسطه همانند ها انجام می پذیرد . "در قرون 15الی16 میلادی همزمان با پیشرفت ارام علمپزشگ سوئیسی به نام ون بمبست ( 1493- 1541) بیان نمود که : " میکروب ها اساسآ داروهای با عملکرد مخالف را رد می کنند و بر این اساس بایستی مشابه را با مشابه درمان نمود .
 متن کامل را بخوانید ... 

 2 مهر 1391      هومیوپاتی      2849 بازدید      نظرات (0)

واژه های رایج در هومئوپاتی

هومئوپاتی:

این کلمه اولین بار توسط هانمن موسس این طب در سال 1807 به کار برده شد. این واژه مرکب از دو کلمه یونانی هومئوس ( مشابه ) و پاتوس ( درد و رتج ) می باشد. این کلمه اهمیت زیادی دارد چرا که تفاوت میان این روش واقعا انقلابی را در عصر خود با طب رایج که اساس ان بر درمان بیماری با ضد آن می باشد به خوبی عیان می سازد. مشابه مشابه را درمان می کند. به عنوان مثالی از مشابهت , داروی بلادونا می تواند منجر به سرخ شدن , اتساع مردمک , تب بالا و دهان خشک گردد. علائمی که در تب مخملکی رایج است . پس دارو را می توان در درمانش بخوبی به کار گرفت . البته در هومئوپاتی مشابهت اهمیت داشته و این به معنی وجود عین علائم نیست بلکه تشابه نسبی مطرح است و نه دقیقا خود علائم ( در ان صورت از کلمه هوموپاتی به جای هومئوپاتی استفاده می شد ) . هانمن واژه آلوپاتی را برای طب رایج به کار برد .
 متن کامل را بخوانید ... 

 2 شهریور 1391      هومیوپاتی      5853 بازدید      نظرات (0)

منشا داروهای هومئوپاتی

طبق قانون مشابهت ها هر ماده ای بر روی کره خاکی که توانائی ایجاد علائم بیماری در فرد سالم را دارا باشد می تواند به عنوان دارو به کار رود . تاکنون حدود چهار هزار دارو با مشتقات کاملا طبیعی در دسترس هومئوپات ها قرار گرفته که شامل چهار گروه می باشد :

1 - گیاهان : که شامل گل ها - بوته ها - سبزیجات - پیاز گل - ساقه - پوسته درخت و غیره می باشد . ( 60% )
2 - جانوران : کالبد حیوانات - ماهی ها - حشرات - ارگان های ویژه - غده ها - بافت های سالم گونه های مختلف جانوری ( 20% )
3 - مواد معدنی : شامل سنگ های معدنی و عناصر شیمیائی - فلزی - شبه فلزات و غیر فلزات
4 - بیولوژیک : مشتق از بافت های سالم یا بیمار انسانی یا جانوری
 متن کامل را بخوانید ... 

 2 شهریور 1391      هومیوپاتی      3365 بازدید      نظرات (0)